ΗΧΗΤΙΚΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: Το «πράσινο φως» για την ανατροπή του Μακάριου – Τηλεφωνικές συνομιλίες του πρεσβευτή της Χούντας Παναγιωτάκου στην Κύπρο

ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΤΑΙ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΤΟΥ http://www.newsit.com.cy/ ΜΕ ΚΑΘΕ ΕΠΙΦΥΛΑΞΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΝΗΣΙΟΤΗΤΑ  ΤΟΥ.  Η Κα Χαραλαμπιδου ειναι γνωστη για τις ανθελληνικές της θέσεις γενικά χωρίς αυτό να σημαίνει ότι εμείς επικροτούμε το ΠΡΟΔΟΤΙΚΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ. ΠΡΕΠΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ Ο ΦΑΚΕΛΟΣ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ, ΑΠΟ ΠΟΤΕ, ΠΟΣΟΙ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΔΙΔΑΝ.

ΕΝΩΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ



Ένα ηχητικό ντοκουμέντο με τηλεφωνικές κλήσεις του πρεσβευτή της Χούντας στην Κύπρο Κ. Παναγιωτάκου δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook η βουλευτής του ΑΚΕΛ Ειρήνη Χαραλαμπίδου.


Σύμφωνα με την κ. Χαραλαμπίδου και βάσει του υλικού που περιέχεται στο εν λόγω ηχητικό ντοκουμέντο, ο Παναγιωτάκος περιμένει το «πράσινο φως» για την ανατροπή του Αρχιεπισκόπου Μακαρίου.

Το ηχητικό ντοκουμέντο έχει διάρκεια 17 λεπτών και όπως ανέφερε η ίδια η βουλευτής αυτό περιήλθε στην κατοχή της όταν ερευνούσε θέματα σχετικά με την προπραξικοπηματική και πραξικοπηματική περίοδο.


«Και μόνο να ακούς την αγωνία του Παναγιωτάκου, κατανοείς το μίσος των Χουντικών εναντίον του Μακάριου» αναφέρει η βουλευτής.

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΗΧΗΤΙΚΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ 
 

Σχόλια